Dags att börja se mig omkring

visning

Jag ska äntligen börja kolla på lägenheter. Jag har pratat med banken och fått lånelöfte så nu är hela processen i rullning! SÅ JÄKLA KUL!

Mina föräldrar ska hänga med på lite visningar och jag hoppas jag hittar något snart så att jag kan flytta fort. Längtar så himla mycket tills jag får bo för mig själv och ta hand om bara mig själv! Pappa har pratat massor om vad man ska tänka på till mig och mamma för de gånger han inte är med. Han har berättat om vikten av väggar, dörrar och fönster. När det kommer till fönster så ska man ha en viss typ, pvc fönster håller länge tydligen. Så om lägenheten inte har det ska jag se till att sätta in det omgående.

Han visade mig på sidan Byggmax och när jag sa att jag varit där inne tidigare blev han stolt som en tupp. Jag hade dock inte hjärta att säga till honom att jag bara varit där inne en snabbis och då var det ju för det här badrumsskåpet jag skrev om tidigare. Jag ska LÄTT köpa det om jag hittar en lägenhet där det passar in, så sjukt snyggt alltså!

Första visningen är på söndag och sen är det en på måndag, på samma lägenhet då. Så jag hoppas verkligen att den är BRA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s