En deal med mig själv

Jag har gjort en deal med mig själv. Jag ska ha köpt min lägenhet på Hammarbyhöjden innan sommaren är slut! Nu är det dags. Har kollat runt massor på Hemnet men det är dyrt, det är inget snack om den saken. Men det är dyrt för alla och alla verkar ju ha ett eget hem så varför skulle inte jag kunna ha det?

Så halva dagen har gått åt att kolla lägenheter och när det inte längre fanns något att kolla så bytte jag till möbler. Kollade lite på Ikea först men jag tycker att det är lite för mainstream, känns som att alla har deras möbler hemma och jag vill inte vara som alla andra. Inte helt och fullt i alla fall. Så kollade runt lite och på Byggmax säljer de ett högskåp till badrummet som jag blev kär i. Det är såå himla fint!

högskåp

Skåpet är i alla fall vitt, högblankt och alldeles jättefint. Jag gillar att det är en låda i mitten och ett öppet utrymme för där kan man förvara saker som hårborstar och plattänger och såna saker. Nej, jag älskar det! Längtar så mycket tills jag flyttar till mitt eget! Är nästan uppe i en kontantinsats så att jag kan ta ett lån på över 2000000:-. Känns riktigt bra och jag har varit superduktig att spara pengar! Dessutom ska mina föräldrar hjälpa till lite med insatsen också, ifall det behövs. De är så snälla!

One thought on “En deal med mig själv

  1. Pingback: Dags att börja se mig omkring | Saras resor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s