Presentfunderingar

Hallå på er!

Pragresan var helt fantastisk! Vilken underbart vacker stad det är. Jag kan verkligen rekommendera er som är nyfikna på staden att åka dit. Det fanns hur mycket som helst att se och göra där. Vi hann typ inte ens med hälften av allt vi ville göra. Men men, man får väl åka dit någon gång igen helt enkelt 🙂 Svårare än så är det inte!

Just nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska köpa för något till min kära far i present. Han fyller år om ett par veckor och jag vill ge honom något som han verkligen kan ha nytta av. Funderar på att ge honom ett presentkort på webbshoppen Pnjakt. Där finns verkligen allt till jakten och min pappa är den som alltid vill vara välutrustad. Han har redan väldigt mycket jaktprylar, men alltid finns det något nytt han vill ha.

En annan sak han pratat om är att rusta upp en gammal bil han köpt. Jag vet dock inte riktigt vad han tänkt göra med den och vad han i så fall behöver för prylar men på Skruvat kan man ju t.ex. köpa bildelar direkt. Tänkte ta och luska lite i vad han behöver och sen överväga båda alternativen. Hur som helst tror jag att han skulle bli glad för båda presenterna. Kan ju spara den andra till julklapp!

Apropå julklappar så måste man ju snart börja fundera över det också. Okej, det är över två månader kvar men tiden går så ruskigt snabbt! Har suttit och kollat runt lite efter tips på nätet och hittade bland annat den här sidan där  jag fann lite roliga prylar som skulle passa bra till min familj. Denna filt med ärmar skulle min mamma t.ex. älska!

snugrug-308x221

2 thoughts on “Presentfunderingar

  1. Pingback: Öron- och biltrubbel! | Saras resor

  2. Pingback: Förberedelser inför pappas födelsedag! | Saras resor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s