En lång dag

Hej och hå!

Idag har jag haft en lång och händelserik dag trots att jag varit ledig från jobbet. Det började med att jag skulle åka iväg och handla på Ikea tillsammans med en kompis. Vi hade bestämt oss för att åka med min bil då den är större, men när jag satte mig i bilen så ville den inte alls starta. Så himla typiskt! Så vi fick helt enkelt åka med min kompis lilla minibil istället.

Väl på Ikea märkte jag hur nedstämd min vän var och det slutade med att vi hade världens deep talk i bilen på väg hem. Alltså man kan ju vara lite deppig och så kan man vara deprimerad, det är stor skillnad. Jag vet för jag har själv varit deprimerad och jag såg liknande tecken hos min vän. Därför rekommenderade jag henne att faktiskt gå och prata med någon. Själv kom jag i kontakt med en jättebra psykolog via psykologa. Det kan kännas jobbigt i början, men det är så värt det. Idag har jag lärt mig att hantera mina känslor och jag mår hundra gånger bättre.

Väl hemma ringde jag en killkompis som är expert på allt som har med bilar att göra. Han kom över och kollade igenom min bil och det visade sig att mitt batteri helt enkelt var dött. Han försökte få liv i det startkablar men det funkade inte. Förmodligen har det alltså gått sönder på något vis. Det är väldigt gammalt så det förvånar mig inte. Därför var det bara för mig att beställa ett nytt. Min kompis påpekade även att min bil var otroligt skitig så jag slängde med ett tvättkit i beställningen.

seabsilver_0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s