Glad tjej

Hej finingar!

Idag har jag äntligen fått hem ett efterlängtat paket från Bloomify. Jag kan verkligen rekommendera den sidan för er som letar efter smink online billigt! Superbra sida. De har alla mina favoritprodukter, bra priser och snabb leverans. Stort plus i kanten!! Helt klart min favoritwebbshop när det gäller smink. Nu under sommaren använder jag egentligen inte så mycket smink, men när det är festdags vill man ju gärna vara lite extra fin och då är Cliniques produkter helt super.

Favoritmascaran!

CL_HIGH_IMPACT_EXTREME_VOLUME_MASC.01_10ML

Imorgon ska jag följa med mina föräldrar när de ska på husvisning. Är sååå excited! Längtar tills jag själv ska slå mig till ro, men det lär dröja många många år så tills dess får jag nöja mig med att fungera som smakråd för päronen 🙂 De vill bo på Ekerö nu när de ska gå i pension, vilket jag tycker är kanon. Inte allt för långt bort från mig, men samtidigt en lagom bra bit från storstadsmyllret. Jag tycker Ekerö är supermysigt och jag kommer garanterat åka och hälsa på ofta om de hittar hus där.

Och jo förresten, apropå mina semesterplaner så har jag nu så gott som planerat hela interrail-rutten. Wiho, ska bli så kul!! Får med mig två (kanske tre) kompisar dessutom 🙂 Är sååå taggad! Detta kommer bli en resa för livet! Vi kommer vara borta i 22 dagar!!

large (6)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s